Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: به ۷۱ درصد از شکایات مردمی رسیدگی شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سیدمجتبی سجادی گفت: در دی‌ماه امسال بیش از 10هزار گشت مشترک بازرسی برگزار شده و به 71درصد از شکایات مردمی رسیدگی شده است.

مدیرکل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در مورد عملکرد تلفن 124ستاد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و اپلیکیشن (سامانه اطلاع‌رسانی قیمت) در دی‌ماه افزود: در راستای نظم‌دهی و انسجام بیشتر به فرایند تنظیم بازار، اصلاح نظام توزیع و نظارت بر واحدهای توزیعی، تولیدی و خدماتی، بازرسی‌های مستمر توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت در ادارات صنعت، معدن و تجارت استان‌ها انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول اضافه کرد: در این مدت 10 هزار و 184 گشت مشترک بین بازرسان سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها با سازمان تعزیرات حکومتی و دیگر دستگاه‌ها ازجمله وزارت جهادکشاورزی، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری، اتاق اصناف و اتحادیه‌ها و... انجام شده که منجر به تشکیل 4 هزار و 947 پرونده تخلف به ارزش حدود 111میلیارد ریال شده است که به شکایت مردم در زمینه‌های مختلف رسیدگی و پس از بررسی با متخلفان برخورد می‌شود.

22 هزار و 86 فقره شکایت مردمی

سجادی ادامه داد: در دی‌ماه در مجموع 22هزار و 86فقره شکایت مردمی درخصوص تخلفات صنفی و غیرصنفی از طریق تلفن 124ستاد خبری استان‌ها دریافت شده است که از این تعداد 71درصد شکایات مورد رسیدگی قرار گرفته است و 29درصد باقی مانده نیازمند اظهارنظر کارشناسی یا استعلام حقوقی از مراجع ذیربط است.

به گفته مدیرکل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ؛ عمده‌ترین گزارش‌های مردمی مربوط به بخش کالایی به عرضه نان، میوه و سبزی و در بخش خدمات مربوط به حمل ونقل درون شهری و تعمیر خودروهای سبک است.

بیشترین تخلفات مربوط به گرانفروشی و عدم‌درج قیمت است

مدیرکل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: از مجموع شکایات دریافتی، 625 فقره با برآورد ارزش بیش از 15میلیارد ریال منجر به مصالحه و جلب رضایت شاکیان شده و به تبع از تشکیل و ارجاع پرونده اجتناب شده است.

سجادی ضمن اعلام اینکه تلفن 124سامانه نظارت بر تخلفات صنفی و غیرصنفی است و همواره فعال و آماده دریافت شکایت مردم است ادامه داد: رسیدگی به همه تخلفات صنفی بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست و شهروندان می‌توانند با مراجعه حضوری به ادارات صنعت، معدن و تجارت استان‌ها یا تلفن 124 یا مراجعه به سامانه اطلاع‌رسانی قیمت 124.ir از طریق سایت و اپلیکیشن آپ نسبت به تنظیم شکایت خود اقدام کنند.

وی اضافه کرد: در دی‌ماه یکهزار و 375 فقره شکایت از طریق سامانه اطلاع‌رسانی دریافت که یک هزار و 338 پرونده مختومه اعلام شده و از این تعداد 39درصد تخلف محرز شده و گزارش تخلف به مراجع رسیدگی‌کننده اعلام شده است. همچنین درصورت احراز شکایت در قالب قوانین حمایت از حقوق مصرف کنندگان، نظام صنفی یا تعزیرات حکومتی، اقدام قانونی و برخورد با متخلفان صورت می‌گیرد.

تمهیدات گسترده برای نوروز

مدیرکل امور حقوقی و تعزیرات سازمان حمایت گفت: طرح نظارتی ویژه نوروز سازمان حمایت با برنامه‌ریزی کامل‌تر، فعالیت‌های نظارتی، کارشناسی و بازرسی نسبت به سال‌های گذشته از یکم اسفند جاری در سراسر کشور به مرحله اجرا درآمده است.

سجادی در همین خصوص ادامه داد: این طرح بر مراکز عرضه کالا شامل نان، لبنیات، (شیر، ماست و پنیر)، مواد پروتئینی، برنج، شکر، روغن نباتی، حبوبات، میوه، پوشاک، کیف و کفش، میوه و مرکبات، آجیل و خشکبار، خوار و بار و شیرینی‌جات و... و واحدهای ارائه خدمات از جمله شرکت‌های مسافرتی هوایی، زمینی و دریایی و دفاتر فروش آنها، حمل‌ونقل درون شهری و برون شهری، واحدهای اقامتی، غذاخوری‌ها و رستوران‌های بین شهری، سردخانه‌ها و انبارها، خشکشویی، قالیشویی، میادین میوه و تره‌بار، مراکز تفریحی و سیاحتی و زیارتی و... در سراسر کشور انجام می‌گیرد و تا 15فروردین99 ادامه خواهد داشت.

وی در پایان تصریح کرد: کنترل و نظارت بر رعایت قیمت‌های مصوب، نصب برچسب قیمت در راستای پویش مردمی «بدون قیمت نخریم» و ارائه فاکتور از سوی تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان کالا یا ارائه هر نوع خدمات به مشتریان از جمله اهداف این طرح است.

گفتنی است که همواره در ایام پایانی سال و افزایش تقاضای عمومی جهت تامین کالا و خدمات به مناسبت ایام نوروز و همچنین سفرهای سیاحتی، معمولا میزان شکایت‌های مردمی و نارضایتی‌ها به واسطه کمبود و افزایش غیرمنطقی قیمت کالا‌ها و خدمات افزایش می‌یابد که همین امر ضرورت استمرار نظارت و بازرسی کالا و خدمات مورد نیاز مردم در سطح بازار به‌ویژه اقلام پرمصرف و اولویت‌دار، همچنین ممانعت از تخلف را دوچندان می‌کند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سازمان حمایت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان سازمان حمایت مصرف کنندگان سازمان حمایت از مصرف کننده سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان معدن و تجارت استان ها شکایت مردم دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۱۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونین و برخی از مدیران این سازمان و نیز با دعوت ۳۰ تن از روسای شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها، روسا و هیات رئیسه مجمع عمومی و شورای عالی نظام پزشکی به صورت مجازی برگزارشد.

در این جلسه، مطالب مهمی در خصوص تعرفه های پزشکی و ادامه رایزنی ها درباره مباحث قضایی از جمله حبس زدایی از پزشکان مطرح شد.

اعضای مدعو در این جلسه همچنین نگرانی ها و دغدغه های خودشان را در موضوع تشدید مالیات و رفع ابهامات الزام به عقد قرارداد با بیمه ها مطرح کردند و خواستار پیگیری از طریق شکایات به دیوان عدالت مبنی بر قوانین موجود که به ضرر جامعه پزشکی است، شدند.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه رشد جزء حرفه ای تعرفه های پزشکی در مقایسه با سایر اجزاء تعرفه همیشه مورد غفلت واقع شده بود، گفت: امسال شاهد افزایش ۴۵ درصدی جزء حرفه ای بودیم که میزان افزایش این جز کم سابقه است یعنی جزء حرفه ای که میانگین رشد آن در ۱۴ سال اخیر ۹ و ۶ دهم درصد بود، تقریباً ۵ برابر میانگین رشد سالهای اخیر، یعنی ۴۵ درصد رشد کرده است.

وی افزود: با این حال رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است و جداول موجود نشان می دهد دستاوردها و رایزنی های انجام شده در شورای عالی بیمه نسبت به دوره های قبل قابل قبول تر بوده است.

رئیس زاده با اشاره به فعالیت کارگروه اقتصاد سلامت با اولویت مالیات، عوارض و تعرفه ها عنوان کرد: این کارگروه بلافاصله پس از اعلام تعرفه های پزشکی در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ تشکیل جلسه داد که پیگیری های این کارگروه در اعلام زمان تعرفه های پزشکی نیز قابل توجه است.

وی با اشاره به بازه زمانی ابلاغ تعرفه های پزشکی در سه سال اخیر نیز گفت: تعرفه های پزشکی در سال ۱۴۰۱ در ۱۲ اردیبهشت، سال ۱۴۰۲ در ۲۹ فروردین و سال جاری ۲۶ فروردین ابلاغ شد که نشان می دهد تعرفه های پزشکی با حداقل تاخیر زمانی از آغاز سال ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به پیگیری مباحث قضایی اعضای سازمان نظام پزشکی و تلاش های سازمان در حبس زدایی برای جامعه پزشکان اشاره کرد و افزود: برخی مباحث تعزیرات و بازرسی در جلسه ای با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد و پس از بیان مسائل مربوط به مشکلات تعرفه ای، مقرر شد جلسه ای پیرامون حل مشکلات و بیان نقطه نظرها تشکیل شود.

وی درباره مسائل اخیر مربوط به جامعه پزشکی نیز اظهار داشت: سازمان نظام پزشکی از حداکثر ظرفیت خود برای حل مشکلات اعضای سازمان استفاده می کند و معاونت های مختلف سازمان، شورای عالی، هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی و هیات رییسه مجمع در شهرستان ها که بدون چشم داشت وقت می گذارند و کارهای مثبت و ارزشمندی هم انجام شده است. از جمله آنکه در حوزه آموزش، تقریباً یک روز در میان برنامه بازآموزی برگزار شده و نزدیک به ۲۳۶ برنامه در سال گذشته برگزار شده است که همه اینها زحمات دوستان است که در سراسر کشور انجام می‌دهند.

رئیس زاده در ادامه ارائه گزارش عملکرد سازمان نظام پزشکی به ایمن سازی ساختمان نظام پزشکی کل اشاره کرد و درباره برخی از این جزئیات گفت: تعویض آسانسورهای ساختمان و تعمیرات در جهت ایمنی ساختمان نظام پزشکی کل بوده و همکاران ما در تعطیلات نوروز به منظور تسهیل پایان کار و مباحث مربوط به مالیات ساختمان شبانه روز تلاش کردند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیک قضایی در معاونت انتظامی و هیات های انتظامی نظام پزشکی، اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی تنها مراجعات حضوری اعضای جامعه پزشکی و مردم را پس از ثبت شکایت کاهش خواهد داد و تغییری در فرایند شروع ثبت شکایات رخ نداده و فقط اطلاع رسانی ها به شکل الکترونیک اعلام خواهد شد.

کد خبر 6093700 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • یک مشاور املاک در کرمانشاه پلمب شد
  • رسیدگی به ۵۳ پرونده شکایات مردمی مازندران در هفته جاری
  • «کوری مطلق و مرگ» در انتظار مصرف کنندگان «الکل»
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است
  • مدیرعامل سازمان پسماند: شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند ۶۵ درصد کاهش یافت/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!